Yoga

A Food & Yoga entenem el ioga com una filosofia de pau, llibertat i comprensió d’un mateix i de la resta de persones. I oferim diferents estils perquè puguis escollir el que més s’ajusta a tu a cada moment.

 

Les nostres classes estan pensades tant per a persones que just comencen a introduir-se al ioga com per a alumnes que ja porten temps treballant-hi perquè les asanas (postures) s’adapten al moment en què es troba cadascú. T’animem que vinguis a provar una primera classe gratuïta i ho visquis per tu mateix.

Hatha Ioga

És un estil de ioga bastant lent i suau, que es centra en postures simples i moviments còmodes que van fluint d’un a l’altre. Aquest tipus de ioga és molt indicat per a persones principiants i per començar o acabar el dia.

 

Hi ha diferents variacions de la definició de Hatha Ioga. Alguns ho tradueixen com “el ioga de la força” mentre que altres defineixen “Ha” com el sol/masculí i “tha” com la lluna/femení fent referència, per tant, a la integració dels oposats.

 

Com tots els estils de ioga, l’objectiu del Hatha Ioga és unir la ment, el cos i l’esperit.

 

La pràctica de Hatha Ioga és holística per naturalesa, és a dir, que inclou, a més dels aspectes físics de la pràctica (les diferents postures), respiració, meditació i purificació espiritual.

L’horari de les  nostres clases de Hatha Yoga es els dimarts i dijous de 8:00 a 9:00 h i els dilluns i dimecres de 19:00 a 20:00 h

Vinyasa Ioga

Amb aquest tipus de pràctica creem un moviment fluid i constant coordinat amb la respiració. Gràcies a aquesta coordinació podem sentir l’impuls energètic de la inhalació i la col·locació de la postura que s’estabilitza amb l’exhalació.

 

Aquest estil de ioga és excel·lent per ajudar-nos a prendre consciència de la col·locació del cos, de la respiració i de com s’expressa en el cos, a través dels moviments d’expansió de la caixa toràcica, l’elevació del pit i l’obertura de les costelles. L’exhalació és el descans, és el que permet estabilitzar la postura sentint, a la vegada, com es buiden els pulmons.

L’horari de les nostres classes de Vinyasa es els dilluns i divendres de 8:00 a 9:00h i els dimecres de 14;00 a 15;00h (Carlos)
L’horari de les nostres classes de Vinyasa es el dimarts i dijous de 19:45 a 20;45 h. (Eleanne)

Yin Ioga

El Yin Ioga és una pràctica passiva que deixa la musculatura relaxada i permet que s’estimulin els teixits més profunds, els connectius (fàscies, tendons, lligaments, ossos i articulacions).

 

La pràctica del Yin Ioga permet ampliar el moviment d’aquest tipus de teixits que amb l’edat es tornen rígids, i els rejoveneix. El Yin Ioga manté cada postura entre 3 i 5minuts. Amb aquest estil de ioga s’estimula el flux de l’energia vital, es calma el sistema nerviós central i s’aprèn a relaxar-se a nivell profund.

 

La pràctica Yin, una pràctica passiva, complementa les pràctiques de Hatha i Vinyasa Ioga, pràctiques actives. Complementar una pràctica amb l’altra t’equilibra. A les classes de Yin Ioga podràs sentir els seus beneficis i aprendre de quina manera pots integrar aquesta pràctica en el teu dia a dia equilibrant, d’aquesta manera, l’activitat amb la calma.

L’horari de les nostres classes de Yin es els dimarts de 14:00 a 15:00h.

Ashtanga

L’Ashtanga augmentarà la teva concentració i percepció del teu propi cos. El moviment continu t’aportarà pau interior i benestar.

L’horari de les nostres classes d’Ashtanga es els dimecres de 8:00 a 9:00h;  els dijous de 14:00 a 15:00h. i els divendres de 18:00 a 19:00h.

Meditació

La meditació és una tècnica que treballa l’atenció plena. Aprenent a respirar i a enfocar l’atenció serem capaços d’entrar en un estat anímic de tranquil·litat, calma i serenor, i augmentarem la nostra capacitat de concentració. Quan meditem, activem l’escolta interna i aconseguim tenir un major grau de clarividència, autocontrol i, sobretot, harmonia amb nosaltres mateixos i amb el nostre entorn.

 

En les sessions de meditació posarem en pràctica tots els pilars fonamentals d’una bona meditació i aprendrem a incorporar-la en el nostre dia a dia amb diferents tècniques de mindfulness, respiració i relaxació.

L’horari de les nostres classes de Meditació es els dimecres de 15:00 a 16:00h.