Food

Restaurante vegetariano vegano saludable

Creiem fermament que l’alimentació juga un paper essencial en el benestar de la persona i és per això que hem volgut donar-li protagonisme a Food & Yoga. Entenem que és una extensió natural del nostre projecte centrat en el treball amb el cos, i dues àrees íntimament connectades i complementàries.

 

Apostem per una dieta vegetariana, nutritiva, saludable, variada i deliciosa, amable amb el propi cos i amb la terra, a la que tant respectem i estimem.

 

La nostra carta es modifica trimestralment, adaptant-la als productes propis de cada temporada. Puntualment pot variar algun plat en funció de la disponibilitat dels nostres ingredients.

 

A Food & Yoga trobaràs amanides variades, cremes de verdures, wraps i quiches, cereals i rebosteria vegana (el nostre hit és el pastís d’advocat i llima), fruita, sucs, cafè i un assortiment variat de tes i infusions.

 

La nostra carta sempre inclou opcions veganes i sense gluten. En el cas de persones celíaques, no obstant, no podem garantir l’absència total de traces o de contaminació creuada.