Expressiò Corporal

Creiem que l’estrès i les presses de la ciutat i les nostres agendes atapeïdes han fet que perdem una part important del contacte amb el nostre cos, amb la bellesa, amb la creativitat, amb l’expressió artística… És per aquest motiu que, a més de les classes de ioga,  hem volgut oferir diferents disciplines dins de les arts escèniques.

 

La bellesa de les formes en moviment de la dansa; la riquesa de l’expressió literària i corporal d’una obra de teatre; la sensació de lleugeresa i pau que sents després d’una pràctica enfilat en un trapezi; l’obertura a un món desconegut de ritmes i sons a través del djambé i la percussió… Volem experimentar tot això, volem recuperar l’art de viure.

Dansa

Ballar aixeca l’ànim. Afavoreix la confiança en un mateix, ajuda a superar la timidesa i és una excel·lent manera de conèixer altres persones i establir noves relacions.

 

La dansa facilita la relaxació ja que allibera les tensions acumulades en el cos mentre potencia una actitud activa i creativa, redueix l’ansietat i l’estat depressiu, ajuda a expressar les emocions, treballa la memòria i la coordinació, i afavoreix la claredat de pensament.

 

Els seus beneficis són infinits i l’Eleanne, la nostra ballarina i professora, és pura poesia i bellesa en moviment. Té una llarga trajectòria com a ballarina professional recorrent escenaris de tot el món i és també professora de ioga certificada per Shivananda. Actualment s’està formant en Dansa Moviment i Teràpia a la UPC (Universitat Politècnica de Catalunya).

Pots consultar els horaris de les classes de dansa aquí

Teatre (iniciaciò)

El teatre permet l’autoexploració i l’autoconeixement, és una mirada interna que ens posa en contacte amb nosaltres mateixos i amb el nostre procés de desenvolupament personal.

 

En el nostre taller d’iniciació al teatre podràs descobrir facetes personals desconegudes i guanyar consciència del teu cos a través del joc, de l’escolta, de l’ús de la veu i de la pròpia expressió corporal.

 

Compartir aquesta experiència amb persones que estan en la mateixa situació que tu és estimulant. Descobriràs una mirada nova de tu mateix a través de la mirada dels altres.

Trapezi

Els exercicis en el trapezi són perfectes per treballar la força, la resistència física i la flexibilitat, a la vegada que ajuden a prendre consciència de la gravetat del cos i del seu pes. Afavoreixen el desenvolupament de la coordinació motora així com l’atenció i la consciència d’un mateix a través d’una experiència molt única.

 

Recomanem aquesta disciplina meravellosa tant per a nens (a partir de 4 anys) com per a adults pels seus múltiples beneficis. La nostra professora, la Sabrina, és una excel·lent trapezista, a més d’una gran docent amb molta experiència en diferents països d’Europa, tant amb nens com amb adults.

Percussiò (djembé)

L’activitat imparable de les nostres ments va atrofiant i disminuint la sensibilitat dels nostres sentits. Amb les classes de percussió volem oferir un espai per descarregar l’energia i tensió acumulades al llarg del dia, per comunicar-nos d’una manera creativa i divertida, deixant-nos anar. Oferir un espai, en definitiva, per sentir en comptes de pensar.

 

Volem que experimentis amb el djembé i passis una bona estona expressant el teu propi ritme a través de les mans, a la vegada que et sincronitzes amb els ritmes de la resta del grup.

 

Si ets una persona que necessita alliberar energia, tensió i estrès, i vols impulsar la teva creativitat, aquesta és la teva activitat.