Espai

El nostre centre està distribuït en tres zones diferents:

 

La primera és la del restaurant. És un espai pensat per descansar i recuperar forces, per conèixer persones noves i interessants, per parlar mentre gaudeixes d’alguna de les nostres propostes de la carta, saludables i delicioses. Podràs escollir entre seure a la taula comunitària o en una de les petites, més íntimes.

 

La següent zona, més tranquil·la, es troba en el pis de dalt. Hi ha una sala privada i una altra que queda oberta. Totes dues estan pensades per treballar mentre prens alguna cosa, per fer celebracions privades, per fer àpats en grup o treballs d’equip amb empreses: reunions, presentacions, teambuilding… Posem a disposició tot l’equipament necessari per fer-ho (taules, cadires, projector i internet). Pots consultar els nostres preus i disponibilitat escrivint-nos un e-mail a info@foodandyoga.es o trucant-nos al 93 712 69 44.

 

La tercera zona està dedicada al treball corporal. Hi ha una avantsala que utilitzem per fer les classes de trapezi però que fàcilment es pot convertir en una sala de reunions o en un menjador privat. Ens agrada pensar que és la nostra plaça de poble particular, un espai polivalent i nuclear, ple de vida, que es pot veure des de tots els angles del centre.

 

En creuar la nostra “plaça” et trobes amb l’espai dedicat al ioga, a l’expressió corporal i a la dansa: una sala gran i plena de llum que transmet serenor i pau.