Creixement personal

Estem molt convençuts que només a través d’un coneixement real i profund de nosaltres mateixos podem viure d’acord a les nostres necessitats i desitjos i, per tant, ser més feliços. Per aquest motiu hem volgut oferir, juntament amb el ioga i la resta de disciplines artístiques, diferents teràpies i eines de treball personal amb professionals que coneixem bé i que tenen tota la nostra confiança, perquè aquest canvi intern sigui veritablement transcendent i autèntic

Gestalt

Sovint la nostra ment va més ràpida que la pròpia vida; ens anticipem i ens obsessionem amb esdeveniments que encara no han succeït (i que no sabem si arribaran a succeir mai) i, sense adonar-nos, ens omplim de pors, angoixes, ansietat i patiment.

 

Les tècniques de la teràpia Gestalt ajuden a centrar-nos en el nostre present i la nostra realitat, a prendre decisions sense estar condicionats per fantasmes mentals i pors, i a viure d’acord amb les nostres necessitats, essent protagonistes de la nostra vida i responsabilitzant-nos d’ella. Per nosaltres és una de les millors teràpies per a l’autoconeixement i creixement personal.

Les sessions són individuals, tenen una durada d’1h cadascuna i es fan els dilluns, entre les 12h i les 15h. Per demanar hora o rebre’n més informació, pots trucar al nostre centre (93 712 69 44) o escriure’ns a info@foodandyoga.es

Psicología humanista

Com la teràpia Gestalt, la psicologia humanista és un altre corrent de la psicologia. En aquest cas s’estableix una relació d’iguals entre el terapeuta i el client. Creant un ambient de màxima confiança i empatia, sense judici, es convida al client a expressar sentiments i pensaments. No és un estil de teràpia directiva, no busca donar consells; es genera l’espai perquè sigui la pròpia persona qui vagi trobant les seves respostes a través del procés d’autoconeixement, d’acceptació d’un mateix i de maduració que va fent al llarg del procés.

Les sessions són individuals, tenen una durada d’1h cadascuna i la inversió és de 60€ per sessió. La primera visita és gratuïta, serveix per conèixer-se amb el terapeuta i valorar si es vol iniciar el procés. Per demanar hora o rebre’n més informació, pots trucar al nostre centre (93 712 69 44) o escriure’ns a info@foodandyoga.es

Masaje Shiatsu

El shiatsu és una teràpia holística i corporal, originària de Japó (i reconeguda pel seu ministeri de Salut) que combina la medicina tradicional xinesa amb coneixements occidentals de fisiologia i anatomia.

 

És molt adequada per augmentar la vitalitat (si ens sentim cansats) i la mobilitat, i per estimular la capacitat d’autocuració del propi cos ja que, en treballar sobre els meridians energètics, es regulen les zones on hi ha un excés o dèficit d’energia.

 

El massatge pròpiament consisteix en l’aplicació de pressions localitzades sobre diferents punts del cos (yusha, punts d’acupuntura) utilitzant les mans i fent estiraments, mobilitzacions i manipulacions articulars per harmonitzar el cos, la ment, l’esperit i les emocions.

Les sessions són individuals, tenen una durada d’1hora cadascuna i la inversió és de 50€ per sessió. Per demanar hora o rebre’n més informació, pots trucar al nostre centre (93 712 69 44) o escriure’ns a info@foodandyoga.es. Recomanem venir a la sessió amb roba còmoda (pantaló de xandall, leggins o similar i samarreta).

Coaching (centrat en l’àmbit professional)

Un procés de coaching és de gran ajuda quan volem treballar i millorar una àrea específica de la nostra vida i no sabem com fer-ho o ens sentim perduts. El coaching ajuda a trobar noves maneres d’observar la realitat perquè la persona descobreixi noves opcions i alternatives. Amb el coaching es defineixen uns objectius a assolir i els mitjans per assolir-los. Se centra principalment en el futur que vol el client i en la manera d’arribar-hi modificant el present. És, per tant, una molt bona eina per passar a l’acció i que puguem ser creadors dels nostres propis somnis i desitjos professionals.

 

És important destacar que un procés de coaching no és un procés terapèutic. En coaching no s’atenen patologies ni malalties, i el coach no és un terapeuta. El coach acompanya el client en el seu desenvolupament personal i professional, escoltant-lo, observant-lo i plantejant preguntes perquè el client pugui veure’s des d’un altre lloc, ampliant la seva mirada i descobrint noves possibilitats d’acció.

El coaching que oferim a Food & Yoga se centra exclusivament a treballar i aconseguir canvis i millores en l’àmbit professional. Les sessions són individuals i tenen una durada d’1h cadascuna. Per demanar hora o rebre’n més informació, pots trucar al nostre centre (93 712 69 44) o escriure’ns a info@foodandyoga.es.