Casal d’estiu a FOOD&YOGA

Un casal on els nens es divertiran, desenvoluparan la seva creativitat i aprendran a estar en connexió amb el seu cos! El teu fill es sentirà com a casa!

 

La nostra experiència de molts anys ha fet que tornéssim a fer el nostre casal d’estiu. Aquesta vegada, al nostre nou espai.

 

Aquest estiu la proposta de Food&Yoga està enfocada en realitzar 5 setmanes de casal d’estiu (des del 1 de jliol fins al 12 de juliol) on us podeu inscriure per setmanes.

 

El casal té com a tret diferenciador l’equip de Food&Yoga  que observa el potencial del nen perquè ell mateix se n’adoni del que té, i poder-lo expandir. D’aquesta manera, els nens són capaços de reforçar la seva autoestima a través de l’experiència viscuda i posar en pràctica en el seu entorn dia a dia tot el que ha après.

 

La nostra passió són els nens, ells són el futur.

 

Es duran a terme activitats d’acroioga, rítmica, trapezi, dansa, teatre, manualitats i percussió. Aquestes activitats són les eines que ens permeten observar el nen d’una manera més profunda i entendre’l, mentre ell es diverteix.

 

Dates i horaris

El casal es fa per setmanes des de el 1 de Julio fins el 12 de Juliol

dia complert: de 9:00h a 17:00h incloent el dinar (270 €)

Els germans tenen un 10% e descompte

Inscripcions ABANS DEL 7 DE JUNY (per organització i tancament de grups)

Per fer la vostre reserva, si us plau omple el FULL D’INSCRIPCIÓ i envian’s ho per mail a info@foodandyoga.es